RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Мисли за мобилния си оператор, както той мисли за теб!
  tower-antennas.jpg

  Изглежда нашите мили три мобилни оператора вече изпитват сериозни затруднения да поемат и обработват безпроблемно непрестанните обаждания и големи обеми интернет трафик, които преминават през тряхната мрежа в следствие на активното потребление от милионите си клиенти. Причината явно е “липсата на пари” за обновяване на инфраструктурата и нейното допълнително развитие с цел да се поеме допълнителното натоварване и да се предложат безпроблемни гласови услуги и най-накрая читави решения за мобилен интернет достъп.

  Затова нека ние всички да помогнем на своите любими мобилни оператори, но не като говорим повече (ще им блокираме тотално мрежата бе!), а просто като спрем да говорим и да ползваме интернет въобще поне за един цял ден. Така де, да освободим мобилните мрежи напълно за използване от хората, които наистина се нуждаят от тях… а ако пък останат съвсем пусти за един цял ден определено ще е добро постижение. В тази връзка предлагам да дадем един ден “почивка” на мрежите на Globul, Mtel и Vivatel идния петък (11 юли), за да им напомним че все пак те зависят от нас, техните клиенти. Самозабравянето в един момент може да е много лошо нещо, а мобилните ни оператори явно отдавна са забравили за нас, техните потребители… та така: Мисли за мобилния си оператор, както той мисли за теб!

  Нека 11 юли да бъде ден за почивка за мобилните оператори, а и за нас, техните верни подданици – потребителите. Изключете си телефона, оставете го вкъщи сутринта и си припомнете как беше по времето, когато още нямаше мобилни телефони и не зависехме толкова много от тях. Как преди няколко години живота си вървеше и липсата на GSM в джоба не беше никаква пречка нито за уговаряне на срещи, нито за каквато и да е друга комуникация с близки, познати или колеги. Вместо да използвате мобилен телефон на 11 юли, защо да не прехвърлите повече от личната и служебна комуникация към ICQ, Skype и дори e-mail… така или иначе и без компютрите вече трудно можем да изкараме, така че почивен ден и за тях ще трябва да си измислим скоро.

  Мисли за мобилния си оператор, както той мисли за теб! Изключи мобилния си телефон в петък на 11 юли и провери дали ще издържиш един цял ден без него… 😉

  20 коментара за “Мисли за мобилния си оператор, както той мисли за теб!”

  Вашето мнение по темата...