RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Пост номер 1001 в блога
  grid-close-t.jpg

  Някак си така съвсем без да искам точно вчера съм изсипал хилядния пост (нищо че ID-то му е друго), става дума за реалния брой теми налични в блога към настоящия момент… колко ли глупости съм изписал тук, a явно ще продължавам и за в бъдеще, като се надявам и вие, читателите на блога, да сте попадали от време на време на по нещо интересно и полезно сред написаното тук.

  Вчера определено беше интересен ден и поради факта, че точно преди една година стартирах сайта iPhone в България, който за това време определено се радва на голям успех, гонейки около 3000 уникални посетителя на ден. Наричам това голям успех, защото сайтът е доста тясно специализиран към определена група хора – потребителите на iPhone в България, сред които съм и аз, като на практика това е страницата, която събира всички фенове на устройството у нас на едно място. Не ми се мисли колко време и ресурс е заминал покрай създаването и поддържането на този сайт, но все пак се радвам, че успях да намеря достатъчно съмишленици, които да отделят от времето си, за да помагат за развитието на iPhone общността, защото сам никога не бих смогнал да се справя с всичко.

  Последните дни пак ми се въртят разни нови уеб проекти в главата, други вече започнати и все още недовършени все още си чакат реда или просто да ми дойде настроението и да имам време да се захвана с тях, но за съжаление свободното време за страничните ми интереси и хобита е все по-малко напоследък. Може би отново ще трябва да се позамисля по-сериозно за различни промени, но за това, като му дойде времето, защото всичко иска време, а време съвсем не остава… 😉

  9 коментара за “Пост номер 1001 в блога”

  Вашето мнение по темата...