Случайна тема: Safari - Истинският браузър
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Още интересни новини от Apple
  Тъкмо общността на Apple-феновете успя да "разработи" патч, който позволява инсталирането на Windows XP върху EFI-базиран Mac с Intel процесор и от Apple ни изненадаха приятно… Пуснат беше нов официален патч за Mac OS X Tiger към версия 10.4.6, а малко след него (днес) и публична бета версия на Boot Camp.

  Всъщност Boot Camp е приложение, което има за цел да улесни процеса по инсталацията и най-важното да подсигури всички необходими драйвери за Windows (основния недостатък при използването на "заобиколния метод" беше именно липсата на някои драйвери). Boot Camp изисква задължително да инсталирате последния ъпдейт за операционната система и да разполагате с най-новия фирмуер за вашия настолен или мобилен MAC компютър.

  Изглежда, че Boot Camp ще бъде напълно безплатен, като идеята явно е да бъдат привлечени повече PC потребители, които вече спокойно ще могат да си използват и двете операционни системи напълно безпроблемно. Все пак от Apple няма какво да губят, защото така или иначе те ви продават хардуера с включена OS X операционна система в комплекта, а възможността вие да си сложите и Windows XP като допълнителна такава е по-скоро бонус за потребителя 😉 Естествено Boot Camp не включва инсталационен Windows, така че такъв ще трябва да си набавите сами…

  Вашето мнение по темата...