Случайна тема: Winamp 5.24 ...
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Batman: Arkham Asylum с PhysX и 3D Vision поддръжка
  batman-arkham-asylum-thumb

  Batman: Arkham Asylum ще е едно от интересните есенни заглавия или поне такива изгледи дава на база на излязлото днес официално демо на играта. Това, което се знаеше предварително е, че играта ще е новото попълнение с поддръжката на Nvidia PhysX технологията (след не доброто представяне с Terminator, но там и самата игра не беше нищо особено). С пускането на демото обаче се появи една приятна изненада – 3D Vision поддръжка, тоест играта със сигурност би трябвало да изглежда добре при използване на системата на Nvidia за пресъздаване на илюзия за обемен образ върху плоския екран…


  Демо видеото за сравнение с включени и изключени PhysX ефекти изглежда супер, но колко често си гледате в краката си докато ходите из тъмен коридор, очаквайки някой противник да изскочи всеки момент от неизвестна посока… или пък кога ви идва да хвърляте батранга си по плочките с цел да ги потрошите или по висящи платове, за да ги раскъсате? Мъглата, парата и искрите обаче изглеждат добре… очакванията за финалната версия са още по-добро представяне по отношение на физиката.

  А личните ми първи впечатления от заиграването с демото са по-скоро положителни – играта определено става, PhysX осигурява някои приятни допълнения към визията и атмосферата, макар тук да имах малко по-големи очаквания, а 3D Vision се справя добре на стандартното ниско ниво на дълбочина. Резултатът е, че има какво още да се желае от финалната версия на играта, която би трябвало да излезе в продажба на 18-ти септември в Европа (потребителите на конзоли ще я получат по-рано, но без допълнителните екстри за PC версията).

  За да изтеглите демо версията на играта Batman: Arkham Asylum…

  2 коментара за “Batman: Arkham Asylum с PhysX и 3D Vision поддръжка”

  Вашето мнение по темата...