Случайна тема: BitTorrent купи uTorrent клиента!!!
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  MSI K9 Series – Първите дънни платки за AMD AM2 Socket!
  MSI, водещ производител на дънни платки, представи върхови технологии, интегрирани в най-новите дъна за AMD AM2 процесори. Всеки продукт от новата K9 серия е оборудван с пасивен охладител на северния мост и на мосфетите (само при някои от моделите). А топ моделът, MSI K9N Diamond, от новата серия разполага и с интегриран Creative Audigy SE! 7.1 звуков чип.

  MSI представи първите 5 различни конфигурации, като общият им брой ще достигне 9 в средата на май. Дънните платки са базирани на nForce 590 SLI / 570 SLI и 570 чипсетите на Nvidia, които са предназначени за сокет AM2 процесори и разполагат с поддръжка на DDR2 800 MHz памети.

  Фирма Solytrade, като официален дистрибутор на марката MSI у нас, обяви че ще разполага още в средата на месец май с три от моделите: K9N NEO-F, K9N Platinum и K9N SLi Platinum.

  Тук е моментът за няколко думи по отношение на новите AMD AM2 процесори, които се очаква официално да бъдат представени чак на 23-ти май. И както може да се предполага, двата официални дистрибутора на AMD у нас, вероятно няма да разполагат с първата доставка процесори ще в деня на премиерата им… И така, макар, че вече има дънни платки, ще се наложи да почакаме още известно време за появата на първите процесори!

  Вашето мнение по темата...