Случайна тема: 16GB SSD Transcend отвърте
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Вече и с Nintendo Wii кознола… ;)
  nintendo-wii.jpg

  От началото на седмицата вече съм с Wii конзола… определено си заслужава. Естествено игрите за нея все още са малка бройка, но сред тях има наистина добри заглавия, които в комбинация с интересният начин на контрол се превръщат в истинска мания… 😛

  Интересно е, че добавяйки WiiKey, втори контролер с Nunchuk и компонентен кабел общата цена надмина цената на базовия Xbox 360, но всъщност защо трябва да сравняваме Wii с Xbox. Всъщност предпочетох компонентен кабел на Speed Link пред оригиналния на Nintendo, не само заради 2 пъти по-ниската цена, но и заради по-приличния вид на кабела на SpeedLink.

  Това, което може да ви докара още в първите дни конзолата е гадна мускулна треска заради твърде многото движение по време на игра, особено ако се пробвате доста активно на бокса или бейзбол игрите включени в комплекта Wii Sports.

  Пускането на Homebrew приложения за GC обаче е проблем, тъй като задължително изисква наличието на GameCube контролер, които ще трябва да си закупите допълнително. На практика все още почти липсва юзърски софтуер специално писан за Wii, който да се изпълнява на конзолата и да се управлява с помощта на Wii-станционното. Другият проблем е с дисковете, тъй като оптиката на DVD устройството на конзолата явно е доста капризна и не харесва всякакъв вид медии.

  2 коментара за “Вече и с Nintendo Wii кознола… ;)”

  Вашето мнение по темата...