RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Изпробвайте Joost.com и се самопоканете ;)
  joost.jpg

  Явно сайтовете тип затворена общност, в която се влиза само с покана от настоящ неин член са голям хит, а пък това определено помага и за повдигане на интереса. Поредната новостартирала компания Joost предоставя услуга за гледане на онлайн “телевизия”, като по-скоро за момента става дума за предварително записани видеоматериали. Естествено подборът е насочен към популярни шоута, като качеството е доста високо, като за гледане на цял екран. Интерфейсът на приложението е доста удобен и изчистен и наподобява много на интерфейс при Media Center приложенията за гледане на телевизия и преглед на мултимедийно съдържание на компютъра.

  Ако искате да изпробвате Joost ще трябва да направите следното…

  1. Да изтеглите софтуерният клиент Joost 0.10.2 бета, като версията за Макинтош компютри за момента работи само на по-новите Intel-базирани модели:
  Версията на Joost 0.10.2 бета за Windows (~10MB)
  Версията на Joost 0.10.2 бета за Mac OS X (~15MB)

  2. Инсталирайте клиентската програма и да се логнете със следните данни:
  id: invitedone
  pw: joostget

  3. Ако ви хареса програмата и желаете да продължите да я ползвате след като я разцъкате с горното потребителско име и парола можете да си пуснете покана, за да си направите собствена регистрация. За целта трябва да заредите Joost и да щракнете върху My Joost (в дясната част на екрана), след което да попълните две имена и e-mail адрес на човекът, който искате да поканите (например себе си) и да щракнете на бутона Invite. Задължително е да посочите e-mail адрес, който ще използвате за самата регистрация в последствие!

  4. След няколко секунди на посоченият e-mail адрес ще получите писмо с покана, в което има индивидуален линк за изтегляне на програмата. И тъй като вие вече разполагате с Joost на вашия компютър може да прескочите тази стъпка и може да продължите с регистрацията.

  5. И тъй като вече сте задали потребителско име и парола за ползване на Joost, ще трябва да го изтриете, за да може да си направите собствена регистрация. За целта ще се наложи да изпълните следната команда (Start / Run): “C:\Program Files\Joost\xulrunner\tvprunner.exe” “C:\Program Files\Joost\application.ini” -p. Кавичките са необходими (заменете със стандартни кавички при Copy/Paste), за да може да бъде интерпретирана правилно пълната команда! Това ще доведе до отварянето на прозорец с наличните потребители, където просто трябва да изтриете стандартния акаунт, след което при следващото зареждане на Joost клиента ще можете да си направите собствена регистрация. Напомням, че трябва да използвате задължително e-mail адресът, който сте използвали за изпращане на поканата, в противен случай няма да можете да се регистрирате.

  Повече за Joost можете да научите на официалния сайт тук…

  2 коментара за “Изпробвайте Joost.com и се самопоканете ;)”

  Вашето мнение по темата...