Случайна тема: Днес на БАИТ...
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  От ТопХост вече прекалиха…
  Пропуснах да пиша за последните няколко проблема с TopHost, тъй като не бяха особено сериозни пък и честно казано ми беше писнало да се оплаквам от почти ежедневните напоследък проблеми, били те и кратки.

  Днес обаче ми дойде до гуша след като за пореден път, докато работих по един от сайтовете хостнати при тях отново имаше проблем със сървъра. За около 2 минути Apache сървъра не отговаряше, естествено веднага реагирах и се свързах с онлайн оператор от поддръжката, за да проверя какъв е проблема. Междувременно докато говорех с оператора сървъра се “появи” отново за няколко секунди и оператора ми заяви, че нямало проблем. Хубаво но последните две минути сървъра липсваше, и тъкмо в този момент сървъра отново спря да отговаря за към минута, след което се появи първо FTP и после малко по-късно отново тръгна Apache-a. Вече леко раздразнен, заради честите проблеми в последните дни, попитах оператора докога ще има проблеми със сървъра и защо напоследък зачестяват вместо да става обратното? Заявих, че това ми пречи на нормалната работа със сайтовете, които хоствам при тях… Всичко това с учтив и нормален тон (без псувни, обиди или нещо подобно вметнати в текста), а отговорът на оператора беше… никакъв – ПРЕКЪСНА ЧАТ СЕСИЯТА!!!

  Досега поне мнението ми за поддръжката на ТopHost поне беше добро, поне за хората които стоят отзад и отговарят на потребителите с проблеми, но днес и това се промени. Всъщност с това вече ми дойде съвсем до гуша от тях и след като днес познат ми се оплака от сериозни проблеми и с неговия хостинг доставчик, от който доскоро беше доста доволен и го препоръчваше, и който беше евентуалната ми алтернатива след ТопХост. Крайно време е да се направи един сайт посветен на темета, който да следи позитивните и негативни отзиви на клиенти на различни хостинг доставчици. Така със сигурност ще може да се отсеят “читавите” компании на които наистина може да се разчита, които ти осигуряват нормално отношение и безпроблемна работа на сървъра или казано с други думи осигуряват ти това, което са обещали и за което ти си плащаш като услуга.

  Пс. Следващия път като се ядосам на ТopHost ще има още по темата… А практиката показва, че това се случва доста често напоследък!!!

  Вашето мнение по темата...