RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Избор на качествени и не особено скъпи слушалки…
  Ако в момента човек търси “просто слушалки”, които обаче да не са много скъпи и да осигуряват качествен звук, то въобще няма да му бъде лесно. Факт е че повечето производители вече предлагат основно комбинирани слушалки с микрофон за ползване в комбинация с компютъра. И докато това не е лошо, тъй като микрофона е нужен доста често… било то за ползване със Skype или друг VoIP софтуер, или пък за комуникация в игри, че дори и в комбинация със софтуер за гласово разпознаване.

  В тази връзка, докато се ровех из доста изгодните предложенията на Genius като слушалки и слушалки с микрофон за компютър попаднах на един много интересен модел. Става дума за Genius HP-04D, които са с крайна цена от порядъка на не повече от 25 лева и наистина осигуряват много добър звук и съвсем читав бас… Затова ако търсите нещо добро и без микрофон, то е добре да чуете какъв звук осигуряват HP-04D на Genius и след това да мислите дали да търсите друго решение.

  Другата добра алтернатива, която вече е леко остаряла като модел са PHILIPS SBC-HP195 слушалките за малко под 20 лева, но определено моделът на Gеnius се представя по-добре… 😉

  Вашето мнение по темата...