RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Vista бета драйвери за Audigy звукови карти
  Този път от Creative са малко по-бързи по отношение на пускането на бета драйвери за Vista, отколкото беше при появата на първата бета за 64-битовия Windows XP.

  Драйверите поддържат Audigy, Audigy 2, Audigy 2 ZS (включително и PCMCIA модела) и Audigy 4 сериите звукови карти за 32 и 64-битовата версия на Vista. За момента не се поддържат само Sound Blaster Live! 24-bit, Sound Blaster Audigy LS, Sound Blaster Audigy SE и Sound Blaster Audigy Value.

  Естествено като ранна бета версия половината стандартни възможности на драйверите все още не функционират… Не се поддържа декодиране на Dolby Digital и DTS, възпроизвеждане на DVD-Audio, използване на 6.1 изход, SPDIF изхода работи само под 32-битовата версия. Като за капак драйверите най-вероятно са и с ограничен период за ползване, нещо, което е типично за бета софтуера на Creative.

  И все пак добрата новина е че от Creative работят активно по въпроса с подготовката на драйвери още преди официалното обявяване на Vista за обикновени потребители (очаквано в края на този месец).

  Междувременно в Интернет се появиха и снимки на X-Fi модел звукова карта на Creative, която използва PCI-E x1 конектор за връзка към дънната платка. За съжаление информацията за тези нови модели все още е много оскъдна…

  Изтеглете бета драйверите за Vista…

  Вашето мнение по темата...