RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Nokia отвръща на удара с N-серията
  nokia-sback.jpg

  Напоследък темата за iPhone, отключването му с помощта на специален софтуер и наскоро пуснатия 1.1.1 ъпдейт на системния софтуер на телефона е много актуална. Най-вече заради политиката на Apple против използването на техния мобилен телефон в комбинация с неофициален софтуер, който не е “одобрен” от тях. Естествено покрай това е и проблемът с невъзможността за използването на друг оператор, освен AT&T в САЩ и предстоящото пускане на апарата в няколко Европейски страни, отново ексклузивно за определени оператори.

  В опит да се възползват от тази ситуация и да си направят ефективен PR от Nokia пуснаха рекламата по-горе, но тя съвсем спокойно може да има и негативен ефект. Посланието е, че мобилните телефони трябва да бъдат отворени към всичко, но от Nokia имат предвид “отключен” като телефон по отношение на използването на допълнителен софтуер, но не и като достъпен за ползване с всеки мобилен оператор и мрежа. А както добре знаем Nokia е една от компаниите, чиито апарати доста активно се предлагат заключени за определени мобилни оператори и именно това може да им изиграе много лоша шега….

  Пп. Адресът в рекламния плакат води към страница с информация към “конкурентните” предложения на Nokia – телефоните от N-серията на компанията.

  4 коментара за “Nokia отвръща на удара с N-серията”

  Вашето мнение по темата...