Случайна тема: Игри с поддръжка на DirectX 10
RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Видео от официалната премиера на Windows 7 в България
  Първата част от официалното представяне на новата операционна система Windows 7 на Microsoft в България. Събитието се състоя днес, 22-ри октомври, в Модерен Театър в София. Във видеото по-горе се съдържа официалното приветствие на Огнян Киряков, генерален директор на Microsoft България, а съвсем скоро очаквайте да кача и останалите клипове, които заснех по време на събитието…


  Втората част съдържа представяне на някои от новите възможности на операционната система от Станимира Добруджалиева, продуктов мениджър за Windows в Microsoft България, заедно с Иван Андреев от Sony България.


  Третата част съдържа представяне на още някои от нововъведенията в операционната система от Огнян Данчев, директор на ОЕМ сегмента в Microsoft България.


  Четвъртата част съдържа представяне на още новости и жива демонстрация на мултитъч функционалността в Windows 7 от Огнян Данчев, директор на ОЕМ сегмента в Microsoft България и Илия Тошев от HP България.


  Петата последна част съдържа няколко думи за очакваното въздействие на Windows 7, след което следват въпроси и отговори и за финал няколко думи за инициативите на Microsoft в последните дни.

  Не се притеснявайте, дори да сте пропуснали да присъствате на събитието, ще можете да изгледате цялата официална част на представянето на новата ОС, документирана с HD качество, както и по-интересните моменти от демо системите на присъстващите компании партньори на Microsoft в България.

  6 коментара за “Видео от официалната премиера на Windows 7 в България”

  Вашето мнение по темата...