RSS .92| RSS 2.0| ATOM 0.3
 • За контакти
 • Кой е Bloody?
 •  

  Кампания “Освободи Интернет” – събота 29 октoмври
  osvobodi-internet


  Знаеш ли, че на 29 октомври 2011 г. се навършват 42 години, откакто преминават първите пакети данни между Университета на Калифорния и Изследователския институт на Станфорд? Затова и тази дата се смята за началото на Интернет, а днес Интернет вече се е превърнал в начин на живот и символ на едно ново общество и ново поколение.

  С призива “Освободи интернет” група интернет-ентусиасти се обръщат към всички организации, компании и граждани да отворят своите безжични мрежи (WiFi) за свободен достъп на 29 октомври – рождения ден на Интернет. Инициативата цели чрез отварянето на достъпа до интернет през съществуващите WiFi мрежи в населените места в България да се отбележи 42-рата годишнина от създаването на най-значимия комуникационен канал в света и България да бъде превърната в най-голямата Free WiFi зона в Европа… макар и само за един ден.

  Разбира се абсолютно всеки, който подкрепя инициативата, може да остави свободен достъпа до Интернет през своята WiFi мрежа и след тази дата, така че България да се превърне в мястото с най-лесен достъп до глобалната мрежа.

  Повече информация за кампанията “Освободи Интернет” можете да намерите тук…

  5 коментара за “Кампания “Освободи Интернет” – събота 29 октoмври”

  Вашето мнение по темата...